femten nye, unge læger

17. MAJ 2020Annette Winther giver en kort opdatering på hvad der venter hospitalet i Bao Loc i den nærmeste fremtid


Af Annette Winther

I den meget nære fremtid rejser jeg til Bao Loc for i 6 uger at undervise intenst. Der er igen i år blevet ansat femten nye unge læger, som jo ikke kan ret meget engelsk, hvis noget. Jeg håber, det bliver som sidste år, hvor jeg dels underviste i de fastlagte lektioner, men også om aftenen på coffeeshops, hvor jeg på forhånd sammen med invitationerne fik et emne, som vi så skulle diskutere, og hvor de ivrige, unge mennesker også noterede flittigt. Så jeg glæder mig til både at undervise og gense "min" by og mine venner.


Desuden vil Hospitalsudvalget i nær fremtid sende vores udvalgsmedlem Preben Byberg til hospitalet for at sikre sig, at alle installationer er godt og sikkert foretaget, og han vil endvidere ved nogle dages kursus gøre det tekniske personale trygge ved vedligeholdelse af hospitalets materiel.


Via DVFs nyhedsbreve vil I blive underrettet om hospitalets fremdrift og deres store taknemmelighed for, hvad udvalget takket være vores medlemsskare og de generøse bidragsydere kan yde.Støt vietnam ajoursamt DVFs humanitære arbejde for kun kr. 275/år (200 kr. for studerende/pensionister)