17. maj 2020





Ga xao sa ot - Kylling med citrongræs og chili





Ingredienser:

400 gr kyllingebryst

2 stk. citrongræs, fint hakket

2 fed hvidløg, fint hakket

Fiskesauce

Friske chilis, fint hakket, men afhænger af, hvor stærk du ønsker retten

Olie

Salt, peber


Sådan gør du:

Skær kyllingebrystet i strimler. Kødet marineres med ½ tsk. salt, ½ tsk. peber og 1 spsk. fiskesauce.

Varm 2 spsk. olie på en pande, steg hakket hvidløg og citrongræs et par minutter.

Kyllingen lægges på panden og steges i ca. 5 minutter.

Tilsæt hakkede chilis og steg videre i 2 minutter.

Serveres med ris.


Velbekomme!



Tip: Du kan også stege forskellige grøntsager sammen med kylling, fx broccoli, peberfrugt, gulerødder.



Støt vietnam ajour



samt DVFs humanitære arbejde for kun kr. 275/år (200 kr. for studerende/pensionister)