shelter-piger deler gave med hjemløse

Little Rose Warm Shelter modtog en donation på 464 sandwich. Pigerne besluttede sig for at dele gaven med hjemløse i nabolaget.Af Loan Tran, formand for Shelterindsamlingen

For tiden er den lille familie i Little Rose Warm Shelter større end vanligt. Der er kommet mange nye til. F.eks. er der kommet 6 nye Bahnar piger til, så de er oppe på 20 piger nu, som alle er mellem 10 og 18 år. Bahnar er en etnisk gruppe der lever i det centrale Højland, i Gia Lai og Kontom provinserne.


De flere piger end normalt betyder personalet har mere arbejde og mere travlt. Men det er dejligt at vide der stadig et par frivillige som kommer indimellem og hjælper med fundraising og sociale aktiviteter.

I august modtog Shelteret 464 sandwich brød fra et lokalt bageri som en engangs donation. Shelterets personale foreslog at dele en del af disse sandwich toastbrød med andre sociale frivillige organisationer og skoler som Cau Han Charity Class, Anh Linh Charity School, Tan Hung Charity Class, Phuoc Thien Charity Class, Thao Dan Social Organization, fattige familier og ensomme ældre i området omkring distrikt 7 og distrikt 1. Pigerne var helt med på ideen.


Pigerne fra shelteret fordelte brødet i mindre portioner og gav dem til hjemløse i området omkring Chu Y Bridge og Ong Lanh Bridge. Det var en god lærdom for pigerne, at man med lille indsats kan sprede glæde og kærlighed for andre, og så var det samtidig en hyggelig og sjov proces for pigerne. Det var en smuk oplevelse ikke alene for medarbejderne på shelteret at se pigerne arbejde hårdt og målbevidst for en god sag, som også gav dem en oplevelse af at kunne give noget, som de ellers ikke har haft så direkte mulighed for.Støt vietnam ajoursamt DVFs humanitære arbejde for kun kr. 275/år (200 kr. for studerende/pensionister)